Snabbfakta

Bolags startade: 1997
Huvudkontor: Stockholm
Antal anställda: 50
VD: Kostas Psomas
Gasellföretag 2008, 2009, 2010

 • Vi på BSIS hjälper dig att hålla ett rent och välskött företag men kontorsstädning i Stockholm, Södertälje samt Uppsala.

  Med snart 20 år i branschen är BSIS ett företag som har ett gott renommé samt stor erfarenhet av städning. Grundaren Kostas Psomas har över 25 års erfarenhet av service och städbranschen. Han innehar flertalet branschutbildningar samt är diplomerad handledare SRY – Servicebranschens Yrkesnämnd.Städfirma kontor

  Kontorsstädning i Stockholm med rätt företagsfilosofi

  Vår företagsfilosofi bygger på att alla får ta ett stort ansvar för sina kunder samt själva komma med förbättringsmöjligheter. Detta göra att vi stärker våra individer och får en större ansvarskänsla bland vår medarbetare. Detta leder i sin tur till ett bra och noggranna städresultat.

  Dessutom har vi en platt organisation vilket möjliggör korta beslutsvägar vilket möjliggör grunden för ett bra företagsklimat. Service samt öppen kommunikation med kunden har tagit oss långt, något vi är mycket stolta över. Vi har flertalet Gasellutnämningar och har fortfarande en stark tillväxt. Idag är vi 50 anställda men siktar högt. Vi vill bli Sveriges mest anlitade och grundliga städbolag.

  Kvalitetskontroller tillsammans med dig som kund

  För att kunna mäta våra städresultat och kundnöjdhet gör vi alltid tillsammans med kunden en kravspecifikation och går noggrant igenom kundens krav och förutsättningar. Denna kravlista ligger sedan till grund för de kvalitetskontroller som görs då och då. Våra kvalitetskontroller utförs av en arbetsledare från BSIS samt kund. Allt dokumenteras i vår kvalitetsmanual där kvaliteten vid inspektionen jämförs med vad man kommit överens om i kravlistan.

  Kvalitet för oss är att möta kundens uttalade behov, krav och förväntningar. Vi definierar kvalitet som kundens totala upplevelse av BSIS städ- och servicetjänster. För att kunna skapa kvalitet förvissar vi oss alltid om kundens önskemål och krav. Vi vill ha er feedback för att ständigt kunna utvecklas och på så sätt göra er kontorsstädning till en smidig och trevlig upplevelse.

  Vi arbetar just nu på att införa ett kvalitets- och miljöledningssystem enligt riktlinjerna för ISO 14001 samt ISO 9001.

  Kontorsstäd städning kontor

  Kontorsstädning i Stockholm samt övriga tjänster

  Förutom kontorsstädning i Stockholm kan vi även hjälpa till med periodiserat underhåll, exempelvis;

  • Möbelpolish
  • Golvvård
  • Fönsterputsning
  • Trappstädning

  Då kommer vi tillsammans med dig som kund överens om hur ofta dessa åtgärder behövs för att hålla ett snyggt och välskött kontor. Genom att ta väl hand om sin kontorsmiljö kommer både golv, mattor samt möbler hålla längre, vilket i sig är en bra ekonomisk aspekt i det hela.

  När du är i behov av en städpartner med stort hjärta och engagemang inför sitt arbete är du varmt välkommen till oss på BSIS – Du märker inte städningen, däremot märker du resultatet!

  Vi är medlemmar i